tirsdag den 26. februar 2013

Morgentur

Morgenen startede med mig som chauffør for Luna (mindste i flokken).


Der øves teater på skolen. Det bliver til lange dage med mange timer. Fredag skal stykket vises, så der arbejdes intenst. Lunas skole ligger i en afstand fra vores hjem, så der bliver tid til samtale og musik, mens vi kører mod målet. Vi tager alle gerne den tur, for denne skole har ud over faglig - og personlig udvikling budt på stor trivsel, glæde og venner.

Som passagerer var også LineMarie (midterste i flokken) og Abby. For det fine vejr skulle udnyttes til en lang gåtur, hvor nye ting kunne udforskes.

Abby - er en Jack Russell - på (snart) 2 år. Som bl.a. er vild med at køre i bil. Klar, parat.........

Der ventes opmærksomt på, at der bliver givet besked på, at nu er der afgang.
Turens mål var i første omgang skolen, som ligger landligt i udkanten af byen. Derefter sigtede vi mod centrum. Irrede tage, guld og smukke tårne.  
 
Frederiksborg Slot, Hillerød



   
                                                
                                                                 LineMarie og Abby ved Frederiksborg Slot

  

Hvad mon der gemmer sig dér ?


Abby og Majken

Detalje - håndtag på en dør

Smuk udsigt over by. Is på slotssøen.

En times rask gåtur på brosten, broer og gågade, i en by som knap var vågnet endnu - så var vi alle 3 klar til at komme ind i den varme bil igen.
Vi lavede lige et hurtigt stop ved Panduro. Der skulle lige findes stof, som skal være kanter på Cross-tæppet, som langsomt tager  form. Orange faldt valget på. Uha jeg tror, det bliver godt. Med i kurven røg lige lidt mere bomuldsstof, fordi det bare måtte med. Dejlige farver, flotte mønstre.
En varm kakao blev placeret i kopholderen, og så gik det hjemad igen. Sådan kan en tirsdag formiddag bruges på skønneste vis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar