torsdag den 28. marts 2013

Påskeæg

Påsketraditionen her i familien er, at der på vores spisebord stilles diverse skåle med alle udgaver af æg. Dog er der nogle ting, som skal gå igen. Glashønen som fyldes med Anthon Bergs fugleæg. Der skal være noget med lækkert papir, og så skal der være sukkeræg med flydende fyld.

De store æg i hønen er som regel dem, der er mest fart i. Hønen sætter gang i minder fra min barndom. Men den historie må følge på et andet tidspunkt. 

Sukkeræggene var en fast ting hos min mormor, så det skal bare være der. Elsker deres udseende og deres duft, MEN smagen den kan jeg ikke lide :)

Efter udpakning af diverse æg og kaniner. Så er der andre æg, som skal pakkes ind. Æg til tøserne og drengen vi har til låns. 4 stk. firkantede og 4 stk. runde.
 
 

Alle bevægelser bliver fulgt på millimeter. Næsen arbejder på højtryk. Ejerne af samme næse, som bliver totalt forbigået. Så må hunden (og næse) jo tage sagen i egen pote og stikke af med en papkasse. Hundekurven er helle.

Så er der vist kun tilbage at sige: "God Påske"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar