mandag den 13. maj 2013

Noget af det bedste

Man kan sige, at vores weekend har været pakket med lækkerier, venskab og hygge.

Lørdag havde vi besøg af 3 dejlige mennesker, som på alle måder gør én glad og varm om hjertet. Vi fik gave med luksus te, delikat honning og Marimekko-servietter. Heldige er vi.


Vores yngste gæst er 5 år. Han er en stjerne. Interessen for fodbold er KÆMPE stor, og han er god til fodbold. Abby har også stor kærlighed til bolde...... og så har hun kastet en massiv kærlighed på den søde lille 5-årige fyr. En kærlighed som godt kan være en smule overvældende og insisterende.

Men jeg tror, vi kan sige, at Abbys kærlighed gradvist blev gengældt mere og mere gennem dagen. Det var i hvert fald nogle trætte fodboldspillere, der om aftenen sagde farvel til hinanden.

Denne sommer bliver helt specielt for den lille fodboldspiller og hans forældre, for i løbet af sommeren bliver 3 til 4. Vi glæder os rigtig meget til, at babyen kommer.

Søndag var vi nogle af de heldige mennesker, som fik lov til at være med til søde Lærkes konfirmation. Det blev en helt igennem dejlig og hyggelig dag. Lærke havde brugt mange tanker og overvejelser i forhold til, hvordan det hele skulle være. Borddækning var i sarte nuancer og meget smuk.


Gaverne faldt heldigvis i konfirmandens smag.



En særlig dag som blev helt igennem dejlig for os gæster, og jeg tror også, at dagens smukke hovedperson var ganske tilfreds med dagens forløb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar